Airsoft Canada
BuyAirsoft

Go Back   Airsoft Canada > General > General
Home Forums Register Gallery FAQ Calendar
Retailers Community News/Info International Retailers IRC Today's Posts

Problem With ASC Background?

:

General

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old October 19th, 2006, 19:42   #1
wingman
 
wingman's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Saskatoon
Send a message via AIM to wingman Send a message via MSN to wingman Send a message via Yahoo to wingman
Problem With ASC Background?

Hey, I didn't know where to put this, but anyway, the background well, isn't there. Instead it's just plain white, no color, just blue text links. Is this happening with you guys too, or is it an error on my end?
wingman is offline   Reply With Quote
Old October 19th, 2006, 19:50   #2
Mantelope
Scotty aka harleyb
 
Mantelope's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Toronto, Ontario
Send a message via AIM to Mantelope Send a message via MSN to Mantelope
... isn't that what ASC is supposed to look like?
__________________
Mantelope is offline   Reply With Quote
Old October 19th, 2006, 19:51   #3
Dr_Tinshnipz
 
Dr_Tinshnipz's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Brantford, ON
Maybe he's looking for the grey backround?
__________________
Quote:
Originally Posted by Droc View Post
ASC violated you in ways your uncle never did.
Dr_Tinshnipz is offline   Reply With Quote
Old October 19th, 2006, 19:56   #4
wingman
 
wingman's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Saskatoon
Send a message via AIM to wingman Send a message via MSN to wingman Send a message via Yahoo to wingman
Here it is:
And no, I'm looking at Boring Blue.
Attached Images
File Type: jpg ScreenShot008.jpg (42.3 KB, 35 views)
wingman is offline   Reply With Quote
Old October 19th, 2006, 20:04   #5
Mantelope
Scotty aka harleyb
 
Mantelope's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Toronto, Ontario
Send a message via AIM to Mantelope Send a message via MSN to Mantelope
Try viewing the thread while logged out. That way you can find out if maybe your user settings got messed up or if it's your browser.
__________________
Mantelope is offline   Reply With Quote
Old October 19th, 2006, 20:43   #6
wingman
 
wingman's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Saskatoon
Send a message via AIM to wingman Send a message via MSN to wingman Send a message via Yahoo to wingman
harleyb: Logging out had no effect. I was viewing ASC about an hour before and it was fine, same as always. And now, it looks like the screencap. Does anyone else have this problem?

EDIT: I just reinstalled Internet Explorer and it works fine on there. Gues it's a Firefox problem, or an error on my end. Thanks for the help, guys.
wingman is offline   Reply With Quote
Old October 20th, 2006, 10:41   #7
techobo
 
techobo's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
I get that problem sometimes too. I am using Safari in OSX. Usually if I refresh it sorts itself out. I duno what the deal is.
techobo is offline   Reply With Quote
Old October 20th, 2006, 19:40   #8
wingman
 
wingman's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Saskatoon
Send a message via AIM to wingman Send a message via MSN to wingman Send a message via Yahoo to wingman
Ok, I did some checking, and after reinstalling Girefox, it was back to normal. Thanks guy.
__________________


Waiting responsibly since early 2005.

Of course I've got all my ducks in a line, it's easier to shoot 'em that way! - me
wingman is offline   Reply With Quote
ReplyTop


Go Back   Airsoft Canada > General > General

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Airsoft Canada
BuyAirsoft

All times are GMT -4. The time now is 08:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.