Airsoft Canada
http://triggerairsoft.com/shop/

Go Back   Airsoft Canada > General > Canadian Airsoft News Stand
Home Forums Register Gallery FAQ Calendar
Retailers Community News/Info International Retailers IRC Today's Posts

Upgrade my PTW clone ecu

:

Canadian Airsoft News Stand

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old January 6th, 2012, 23:25   #16
etiny
 
Join Date: Nov 2011
hi guy,

this ecu will be in stock on doubletaptactical.ca very soon..
etiny is offline   Reply With Quote
Old January 6th, 2012, 23:56   #17
w1lp33
 
Join Date: Sep 2010
Location: Sarnia, Ontario
Just my two cents: Be VERY careful installing this... My ribbon cable got a little pinched, and the whole thing died. And the way its constructed, you can't unplug the ribbon cable to replace it with a new one, so I basically bricked a $150 mosfet. Jackassery on my part for fucking up? Yes. Kind of shitey design that I couldn't just replace the ribbon cable? Also yes. Gonna get one from Fight Club Custom, the ribbon cable just plugs in at the end, so if I ruin everything again, I'm just replacing a cable, instead of the whole thing...
w1lp33 is offline   Reply With Quote
Old January 7th, 2012, 14:43   #18
rustysniper
 
rustysniper's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Canal Flats BC
what isn't mentioned here is that current CTW models are NOT compatible with Systema and Systema aftermarket replacement electronics. Earlier versions were......so heads up to all current CTW owners (MX2 etc)

This mini board says it is compatible with Celcius but I would be skeptical as Systema OEM boards as well as Airsoft Surgeon are NOT
__________________
Semper Primus: Always First

Last edited by rustysniper; January 7th, 2012 at 14:48..
rustysniper is offline   Reply With Quote
Old January 9th, 2012, 23:09   #19
skullz
 
Join Date: Jan 2012
rusty, are they not compatible because of the trigger length mentioned here?
http://www.ptwairsoft.com/user-progr...-ecu-368-p.asp

all im guessing you need to do is replace trigger for a shorter one

if not, can you please explain as im looking to swap my power unit on my mx2
skullz is offline   Reply With Quote
Old January 10th, 2012, 01:16   #20
mcguyver
 
mcguyver's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Northern Alberta
Quote:
Originally Posted by skullz View Post
rusty, are they not compatible because of the trigger length mentioned here?
http://www.ptwairsoft.com/user-progr...-ecu-368-p.asp

all im guessing you need to do is replace trigger for a shorter one

if not, can you please explain as im looking to swap my power unit on my mx2
So, you would ned a Gen 3 (2007) trigger? I'm sure there are tons of them around. I used to throw them out I had so many. But, maybe other guys did the same.
__________________
Age verifier Northern Alberta

Democracy is two wolves and a sheep discussing what's for dinner.

Freedom is the wolves limping away while the sheep reloads.

Never confuse freedom with democracy.
mcguyver is offline   Reply With Quote
Old January 10th, 2012, 02:24   #21
rustysniper
 
rustysniper's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Canal Flats BC
Has nothing to do with the trigger. X Max electronics were clones of the PTW but for some reason Celcius tried to make some changes centred around the rear switch device which affected the ECU and trigger for the MX2.
Other then the motor...if you want to go to PTW eketronics you need to swap out the 3 switch boards.....
__________________
Semper Primus: Always First
rustysniper is offline   Reply With Quote
ReplyTop


Go Back   Airsoft Canada > General > Canadian Airsoft News Stand

Bookmarks
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


Airsoft Canada
http://triggerairsoft.com/shop/

All times are GMT -4. The time now is 21:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.