Airsoft Canada
Airsoft Depot

Go Back   Airsoft Canada > Discussion > Doctor's Corner
Home Forums Register Gallery FAQ Calendar
Retailers Community News/Info International Retailers IRC Today's Posts

Custom Hi-Capa frame problem. Need help!

:

Doctor's Corner

Reply
 
Thread Tools
Old July 9th, 2018, 14:43   #1
braveblades
 
Join Date: Jul 2018
Custom Hi-Capa frame problem. Need help!

Hi,
I'm new on this forum, so hello to everybody!
I decided to write in this forum because i've really frustrating problem with my custom hi-capa. Please forgive me my english

so..

I want to build gun based on Gunsmith Bros middle frame and slide. (an advanced frame) and have a problem with non-blocking slide.

Parts which i use: Dynamic Precision disconnector and fire pin, Hammer set from Airsoft Masterpiece and Airsoft Surgeon leaf spring (thin). There are few external parts like grip, grip safety, thumb safety etc. The rest is stock hi-capa parts.

After put everything together - guns fire, but after last shot its not stop in "back" position - do not lock.

When i remove slide i saw that disconnector is always "on top" the frame. Do not hide in frame. When i pul the hammer on 1st stage, and then on 2nd stage - it stays at the same position all the time.

It's not moving like in standard hi-capa when the hammer is decoking the disconnetcor is hiding. and then when im pull hammer on 1st stage disconnector is moving up a little and when pull more to 2nd stage - it move totaly upwards. In my gun it always stay at the same position

The hammer is proper working on two stages. everything is ok. reset is proper working too - when i pressing trigger and reload, and then release trigger is "click", so then when i press trigger - it shot. So it's working but after last shot it not lock

I use standard Gunsmith Bros hammer "box" - only change the stock hammer and strut to Airsoft Masterpiece set.

So i rather put it together in proper way. I alawys check if the leaf spring is in correct position (middle finger is on sear and right finger is on the disconnector). Fire pin is installed correctly so.. i really don't know what is going on.

Ah... additionally grip safety is not working - i can shot if the grip safety is push or not.

Please, i really need help. because im going crazy :rrr:

Thank you!
Peter

Last edited by braveblades; July 9th, 2018 at 14:46..
braveblades is offline   Reply With Quote
ReplyTop


Go Back   Airsoft Canada > Discussion > Doctor's Corner

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Airsoft Canada
Airsoft Depot

All times are GMT -4. The time now is 14:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.